Unn dine kolleger eller kunder en fantastisk opplevelse

Vi hjelper deg med å transportere dine kolleger, kunder samt andre forbindelser; og sørger for at alt ligger til rette for en perfekt firmatur. Hva kan være bedre enn å ta med dine ansatte på en opplevelse rundt i de vakre fjorder og imponerende fjell på Vestlandet? Vi har kjørt bedrifter og organisasjoner på mange turer til blant annet Trollstigen og Geirangerfjorden, raftingturer og fjellturer. Vi tilbyr også unike pakker med reise til Strandafjellet og gondolen til Roalden. På vinterstid frakter vi dere opp til Stranda skisenter for en aktiv teambuilding-event.

Vi hjelper dere gjerne med å sette sammen en helt spesiell og minnerik tur for alle ansatte og deltagere.

Turopplevelser som skaper gode minner

Mange bedrifter ønsker å gi det lille ekstra til sine ansatte, både for å uttrykke et «takk» for god arbeidsinnsats, men også for å skape en sterkere teamfølelse og minner som vil bli snakket om over lunsjen i lang tid etter. Vi har transportert flere bedrifter på mange eventer og turer. Temaene har vært mange, deriblant:

  • Teambuilding
  • Sommerarrangementer
  • Kick off
  • Jubileum
  • Kundereiser

Vi kjører deg dit du vil med moderne busser

Vi benytter faste, lokalkjente sjåfører med god kompetanse og erfaring med firmaturer på Vestlandet. Bestilling av buss må gjøres senest dagen før for å kunne garantere at vi kan ta transporten. Vi har både minibusser som tar opp til 16 passasjerer og store busser som tar opp til 49 passasjerer.
For informasjon angående firmareiser på Vestlandet, ta kontakt for et uforpliktende tilbud!