Turbusser for mange ulike formål

Vi i Ingers Trans formidler turer og tar på oss transportoppdrag for mange bedrifter og foreninger i Ålesund, Stranda resten av Sunnmøre, samt i Møre og Romsdal. Vi tar på oss alle typer oppdrag, og sørger for at turen blir både trygg og innholdsrik.

Skreddersy en busstur i et av verdens vakreste landskap

Hvis dere ønsker hjelp til å sette sammen en reiserute, hjelper vi dere gjerne med det. Vi er lokalkjente, og kan komme med tips og forslag til kjøreruter og stoppesteder. Vi inkluderer de mest spektakulære utkikkspostene og sørger for en trygg, men spennende tur.

Strandafjellet – vår varmeste anbefaling

Dette fjellområdet har noe å tilby hele året. På vinterstid kan vi frakte deg opp til et av verdens vakreste skianlegg. På sommeren kan vi kjøre deg opp til gondolbanen hvor du kan fraktes videre opp i fjellet, og kanskje nyte et måltid på Fjord panorama restaurant – med en utsikt over fantastiske Storfjorden.

Her kan du lese mer og finne priser for denne tjenesten.

Din lokale turbuss-sentral i Sunnmøre

Vi benytter faste, lokalkjente sjåfører med god kompetanse og erfaring med svingete veier og glatte årstider. Bestilling av turbuss må gjøres senest dagen før for å kunne garantere at vi kan ta transporten. Vi har turbusser som tar opp til 49 passasjerer, og alle bussene er selvfølgelig utstyrt med aircondition, gode seter og hyggelige sjåfører. Vi er tilgjengelige hver dag – hele året.

For informasjon angående turbussreiser på Vestlandet, ta kontakt med oss her.