Leie minibuss med sjåfør

Er dere en gruppe, og ønsker en lokalkjent sjåfør som kan ta dere med til flotte perler på Sunnmøre og øvrige Møre og Romsdal? Eller er dere flere som skal til et arrangement, og ønsker å unngå å kjøre flere biler? Da er det greit å ha en sjåfør som trygt kan frakte hele gruppa fra dør til dør.

Minibusstjenester til ulike formål

Vi har fraktet mange mennesker rundt i Stranda, langs mektige Geirangerfjorden og rundt om i landskapet som trekker til seg turister fra fjern og nær. Vi tilbyr minibussturer for mange forskjellige typer anledninger og grupper, deriblant:

Sommer- og vinterturer til flotte, Strandafjellet

Har man opplevd Strandafjellet kommer man tilbake! Fjellene ligger 1000 MOH, og nytes av mange naturkjære og aktive mennesker, både på vinter – og sommerhalvåret. Med «Pudderbussen», kan vi frakte deg til et av verdens vakreste skianlegg med fantastisk utsikt over Storfjorden. På sommeren kan du ta gondoltur opp fjellet for å nyte et måltid på Fjord panorama restaurant med en utsikt som må oppleves.

Her kan du lese mer og finne priser for denne tjenesten.

Din lokale minibuss-sentral i Møre og Romsdal og Sunnmøre

Bestilling av minibuss må gjøres senest dagen før for å kunne garantere at vi kan ta transporten. Vi har minibusser fra 9 til16 seter, og alle bussene er selvfølgelig utstyrt med air condition, gode seter og hyggelige sjåfører.

Ta kontakt med oss ved bestilling av minibuss for turer på Sunnmøre og Møre og Romsdal.