Vi gjør naturen mer tilgjengelig for skoleelever

Alle barn burde få oppleve de vakre perlene langs Vestlandet. Her i Sunnmøre og i Møre og Romsdal har vi utallige opplevelser som garantert vil stimulere barn til å verdsette naturen og landet de bor i. Kontakt oss gjerne på forhånd om dere trenger hjelp til å sette sammen en spennende og innholdsrik skoletur. Vi er lokalkjente, og har mange flotte forslag til aktiviteter og spektakulære utkikksposter. Uansett vil vi sørge for en punktlig og forsvarlig tur i en buss med gode seter og hyggelig sjåfør.

Strandafjellet

Dette vakre fjellet ligger over 1000 MOH, og nytes av mange naturkjære og aktive mennesker, både på vinter- og sommerhalvåret. Her finner du et eget skianlegg med fantastisk utsikt over Storfjorden. På sommeren kan du ta gondoltur opp fjellet for å nyte et måltid på Fjord panorama restaurant med en utsikt som må oppleves.

Her kan du lese mer og finne priser for denne tjenesten.

Brevandring og rafting

Jostedalsbreen, Austerdalsbreen, Folgefonna og Hardangerjøkulen er kanskje de mest populære breene på Vestlandet. Med Ingers Trans AS, sørger vi for at skoleklassene kommer seg trygt frem til de forskjellige breene. Vi har også transportert ivrige skoleklasser til startpunkt for trygge raftingruter, hvor barn får oppleve mange viktige elementer. Mens skolegruppen bryner seg på milde elvestryk, kjører en av våre sjåfører bussen til endestoppen for raftingturen, og transportere de videre på turen eller tilbake til skolen.

Din lokale transportør og turformidler i Sunnmøre

Bestilling av buss må gjøres senest dagen før for å kunne garantere at vi kan ta transporten. Vi har turbusser som tar opp til 49 passasjerer, og alle bussene er selvfølgelig utstyrt med aircondition, gode seter og hyggelige sjåfører. Vi er tilgjengelige hver dag – hele året.

For informasjon angående skolebussreiser på Vestlandet, ta gjerne kontakt med oss her.